Utrápená Týnuš a její návrat: Prozradila, co bude dál!

Třešničková, Týnuš 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. června 2019 10:03 | Aktualizováno: 14. června 2019 11:12

I když je Týnuš Třešničková po asi devíti měsících strávených v turecké nemocnici doma, není jí právě do smíchu! Návrat do České republiky si totiž představovala úplně jinak!

„Bad vibes don’t go with my outfit,“ posteskla si Týnuš nad svou fotkou v letních puntíkovaných šatech, když se po dlouhých měsících vrátila z Turecka do Česka. V překladu to znamená něco jako „špatné pocity se mi nehodí k outfitu“. Přesto se ale zdá, že na youtuberku dopadla tíha jejího stavu.

O návratu domů totiž měla původně úplně jinou představu! „Představovala jsem si, že až přiletím do ČR, budu mít už vše zahojené a vše bude jako dřív,“ přiznává mladá Češka, která při dovolené v Turecku loni utrpěla popáleniny druhého stupně na třetině těla.

„Realita je bohužel trochu jiná. Stále mě čekají některé estetické zákroky, abychom eliminovali jizvičky a čeká mě ještě cesta, která nebude lehká,“ posteskla si.

Přestože se léčila v luxusní istanbulské nemocnici, je ráda, že už je doma u své rodiny. „Co je ale nejdůležitější, že jsem konečně doma a se svými blízkými! Nemusím být denně zavřená ve vězení v podobě nemocničního pokoje a já si tak užívám každé chvíle,“ pochvaluje si youtuberka.

Témata: Týnuš Třešničková