Konec s herectvím? Pavel Liška si sype popel na hlavu! Splácí dluhy!

Pavel Liška, český divadelní a filmový herec. Vystudoval JAMU v Brně. Účinkoval v brněnském HaDivadle i v Národním divadle (např. hlavní role Romea v Shakespearově hře Romeo a Julie. Jeho první filmovou rolí byl František v Gedeonově Návratu idiota. 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. května 2019 21:42

Herec a komik Pavel Liška se rozhodl splatit své dluhy rodině. Pro letošní rok proto skončil s filmováním a namísto toho se chce věnovat svým dcerám.

"Loni jsem moc času neměl, takže mě tam čeká spousta práce. Ale to se nějak zvládne a pak si budu užívat přírody, a hlavně svých dcer. Jsou právě ve věku, kdy bývají děti nejroztomilejší, jak rostou. Pak přicházejí logicky problémy se školou a podobně," přiznal Sedmičce!

Magazín připomíná, že od své první velké role ve filmu Návrat idiota ho režiséři obsazují především do rolí psychicky labilních lidí. Pro letošek ale prý s filmováním skončil!

"Ono se říká, že režiséři mají škatulky a podle nich herce zařazují. Možná je to pravda, nevím, ale je fakt, že často hraju buď úplné cvoky, nebo jen poloviční. Ale nestěžuju si, jsou opravdoví, vycházejí ze života," dodal s tím, že asi nikdo není ve své podstatě normální.

Témata: Pavel Liška