Kardashianová a West zase šokují: Jméno dalšího dítěte v kalendáři nenajdete!

Kanye West 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 10:05

Jeden z nejhvězdnějších párů současnosti Kim Kardashianová a Kanye West zná asi každý, přesto je stále baví na sebe upozorňovat. Prostředkem k tomu jsou i jména jejich dětí, i to čtvrté dostalo takové, které v kalendáři nenajdete.

Kim Kardashianová a Kanye West si zakládají na pověsti rebelů, v poslední době však šokují především jmény, která dávají svým dětem. Čtvrtý potomek hvězdného páru amerického šoubyznysu přišel na svět v tomto týdnu za pozoruhodných okolností.

Jde totiž už o druhé dítě Westa a Kardashianové, které odnosila náhradní matka, ovšem jiná než v předchozím případě. Původní „náhradnice“ totiž sama otěhotněla a Kim byla nucena najít novou adeptku. Totožnost obou žen zůstává neznámá.

Známé je naopak jméno čtvrtého dítěte, kterého manželé ukázali prostřednictvím sociálních sítí. „S příchodem našeho čtvrtého dítěte jsme nepopsatelně požehnáni. Nyní máme vše, co potřebujeme,“ okomentoval narození dalšího potomka populární rapper. Jméno pak prozradila jeho žena Kim.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

‪Psalm West ‬

Příspěvek sdílený Kim Kardashian West (@kimkardashian), Kvě 17, 2019 v 3:07 PDT

K přiložené fotografii totiž připsala jen „Psalm West“, v překladu znamená křestní jméno miminka Žalm. Neortodoxní přístup k pojmenování dítěte ovšem už nikoho nepřekvapí, jelikož Kim a Kanye si se jmény v kalendáři nevystačili ani v předchozích třech případech.

Kardashianová odnosila nejstarší děti: dceru North (Sever) a syna Sainta (Svatý). První náhradní matka pak loni v lednu přivedla na svět dcerku Chicago. Náhradní mateřství musela známá celebrita zvolit ze zdravotních důvodů, nikoliv kvůli tomu, aby si udržela postavu, jak se mnozí domnívají.

Témata: Kim Kardashian Kanye West