Co si královna myslí o Kate a Meghan?

Kate Middleton a královna Alžběta II. 4

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

22. března 2019 16:32 | Aktualizováno: 23. března 2019 22:21

Královna za všech okolností udržuje dekorum. Je proto jasné, že nikdy otevřeně neprozradí, co si myslí o manželkách jejích vnuků. Jenže řeč jejího těla prozrazuje víc, než by asi chtěla!

Jak Alžběta vidí vévodkyni z Cambridge a vévodkyni ze Sussexu? Zatímco Kate královna považuje za sobě „rovnou“ a „blízkou přítelkyni“, Meghan považuje za „dítě“, tvrdí expert na řeč těla.

Navzdory tomu, že jsou obě vévodkyně ve stejném věku, podle Judi Jamesové královnina řeč těla ukazuje, že s nimi zachází jinak. Expertka také poukázala na jemné známky, které ukazují blízký vztah královny s Kate. Naopak k Meghan prý panovnice tak blízko nemá.

„Obě mohou být stejně staré, ale na první pohled královnino odlišné chování k nim prozrazuje řeč jejího těla,“ tvrdí Jamesová. „Na rozdíl od Kate, která strávila roky postupným začleňováním, Meghan se svých královských povinností chopila velmi rychle,“ připomíná expertka.

Kate a královna podle expertky reagují velmi podobně, což naznačuje jejich podobné rysy. „Z jejich řeči těla je čím dál jasnější, že Kate a královna jsou přítelkyně – stejně jako královna a budoucí královna. Když je venku s Kate, sdílí s ní královna svou roli,“ vysvětluje expertka

„Nejen, že sdílejí deku, když spolu sedí v zadní části vozu, jejich řeč těla a jejich mávání a styl mávání jsou synchronizované, i když se na sebe nedívají,“ všímá si expertka. „Královna vypadá uvolněně a její úsměv se jeví jako souhlasný. Oči Kate a její široký úsměv značí skutečnou radost,“ popisuje Jamesová.

A jak je na tom Meghan? Zatímco Kate a královna podle ní vypadají jako přítelkyně a sově rovné, Meghan a královna podle expertky působí jako babička a milovaná vnučka.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr) Kate Middleton