Harry Potter o údajné nákaze koronavirem: Nemocně vypadám pořád!

Daniel Radcliffe

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 16:48

Představitel Harryho Pottera se nakazil koronavirem, objevilo se před pár dny na internetu. Brzy se však ukázalo, že jde o falešnou zprávu. Daniel Radcliffe ale chápe, že si vtipálci vybrali právě jeho.

První slavnou osobností, která se nakazila koronavirem, se stal oblíbený americký herec Tom Hanks, který měl pozitivní test během pobytu v Austrálii. Už předtím se ale objevila informace o nákaze v souvislosti s jedním z jeho neméně slavných kolegů.

Jak vás stars24.cz informoval, na twitteru se objevila informace, že byl pozitivně testován herec Daniel Radcliffe. Představitel Harryho Pottera ze slavné kouzelnické ságy to popřel a dokonce se k celé záležitosti vyjádřil.

„Přišel jsem do maskérny a maskérka na mě: ‘Moje neteř mi právě napsala, že máš koronavirus.“ Myslím, že to bylo na falešném účtu BBC, ale vidělo to hodně lidí. To je prostě internet,“ popsal britský herec v pořadu Smallzy’s Surgery.

Radcliffe má dokonce vysvětlení, proč si vtipálci vybrali jeho. „Myslím, že je to proto, že vypadám nemocně pořád, takže to o mně může vypadat věrohodně. Taky jsem hodně bledý. Ale víte, že jsem polichocen, že si vybrali mě,“ konstatoval.

Témata: Daniel Radcliffe