Brad Pitt a Jennifer Aniston opět spolu: Nechtěl ji nechat jít!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 19:29 | Aktualizováno: 21. ledna 2020 5:24

Brad Pitt a Jennifer Anistonová se poslední dobou stále častěji objevují na jednom místě, ačkoliv nezávisle na sobě. Tentokrát to mezi nimi ale doopravdy zajiskřilo. Co se stalo na předávání dalších filmových cen?

V Hollywoodu naplno vypukla sezóna předávání cen, často se tak na jednom místě objevují bývalí manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová. Oba v poslední době dávají dohromady nejrůznější spekulace zahraničních médií. Jenže jen zřídkakdy mají tyto historky reálný základ. 

Včera se obě hollywoodské hvězdy sešly na udílení Screen Actors Guild Awards, kde fotografové číhali na moment, kdy se k sobě přiblíží. Čekání se nakonec vyplatilo a svět je ze vzniklých snímků u vytržení.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Telemundo (@telemundo), Led 20, 2020 v 5:25 PST

Pitt i Anistonová si z jeviště odnesli cenu - on za vedlejší roli ve filmu Tenkrát v Hollywoodu, ona za nejlepší herecký výkon v seriálu The Morning Show. Právě se soškami se někdejší životní partneři potkali v zákulisí.

Tam se před objektivy vřele pozdravili, objali a vyměnili si několik úsměvů. Když byla servírka Rachel z legendárního seriálu Přátelé na odchodu, Pitt ji odmítal pustit. Právě tento moment utkvěl fanouškům v paměti. 

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston