Poslancům DOŠLA TRPĚLIVOST! Meghan a Harryho VYPRÁSKALI jak malé děti!

Meghan Markle a princ Harry 16

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2019 11:22

Britský princ Harry a vévodkyně Meghan si budují roli ochránců planety a humanitárních dobrovolníků, ve skutečnosti ale sami dělají opak. Nejen, že na to upozorňuje veřejnost, teď došla trpělivost i politikům!

Princ Harry a vévodkyně Meghan přednedávnem vyzvali veřejnost, aby ve snaze o záchranu naší planety omezila co nejvíce létání letadlem a tím i spalování fosilních paliv a uhlíkovou stopu. Paradoxem je, že zrovna oni dva jsou jedni z mála Britů, kteří tímto způsobem naší planetě škodí nejvíce.

Na oficiální cesty, ale i na ty soukromé, totiž létají vlastním letadlem. A tak vyprodukují mnohem více škodlivých látek uvolňovaných do ovzduší, než obyčejní smrtelníci, kteří se tísní v malých prostorách letadla s desítkami dalších cestujících.

Oficiální výzva je Britům o to více k smíchu, podívají-li se na statistiky. Za poslední rok Harry a Meghan obletěli Zemi šestkrát. Za poslední dva roky nalétali dokonce 240 tisíc kilometrů. Tolik většina lidí nenalétá za celý život.

Nejde ale jen o letadla. Oba také využívají soukromá auta nebo jachty. I ty produkují enormní množství škodlivých látek. A britským poslancům už došla trpělivost.

Do Meghan s Harrym se za všechny pustila jejich mluvčí Teresa Pearce z labouristické strany. "Vzhledem k pozici, kterou zaujali vůči klimatickým změnám, se jejich chování jeví jako anomálie, kterou by si měli uvědomit," vmetla jim do tváře!

"Je na každém z nás, abychom omezili emise uhlíku a počet letů, které každý rok provedeme. To je velmi důležité, a někdo takto vysoce postavený by měl jít příkladem. Dost mě jejich chování překvapuje, nezapadá to do jejich veřejné image a způsobu, kterým vyjadřují obavy o planetu a životní prostředí," uvedla v rozhovoru pro The Sun!

Témata: Meghan Markle Princ Harry Velká Británie