Vnadná Belohorcová a vzkaz z USA: Řekla, kde už nechce žít!

Zuzana Belohorcová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 12:54 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 17:35

Zuzana Belohorcová žije už několik let v USA, konkrétně na slunné Floridě. Moderátorka, která dříve slavila úspěch nejen v rodné zemi, ale i v Česku, však žádným steskem po domovině rozhodně netrpí.

Zuzana Belohorcová, slovenská moderátorka se vztahem v Česku, kde uváděla legendární pořad pro deopsělé Peříčko, žije už deset let ve floridské metropoli Miami svůj americký sen. A jak se zdá, nehodlá na tom nic měnit. O návratu do rodné země (či k nám do Česka) její rodina vůbec nepřemýšlí.

Ostatně pětiletý syn Nevio by byl v Evropě skoro za cizince. „Nevko je americký občan, má americký pas, Salma má český i slovenský pas,“ prozradila vnadná modelka deníku Nový Čas. „Po narození Salmy, hned po šestinedělí, jsme se přestěhovali do Ameriky. Salminka je tedy také určitým způsobem Američanka,“ pokračovala ve vyprávění.

Naopak moderátorka je papírově stále slovenskou občankou a je smířená s tím, že Američankou nikdy nebude. Moc by si ale přála zisk tzv. zelené karty, která by jí umožňovala být v USA bez omezení. Momentálně si totiž každé dva roky prodlužuje víza.

„Zelená karta by nás potěšila, ale pokud nebude, budeme si stále prodlužovat ty byznys víza,“ řekla slovenskému deníku. „Podmínky na zelenou kartu splňujeme, ale není to jednoduché, protože se neuděluje každému,“ dodala s vědomím místních reálií.

Rozhodnutí zůstat na Floridě se ani nedá divit. Nejde jen o to, že se tu rodina Belohorcové zabydlela, ale také kde se tak stalo. Moderátorka si totiž s manželem a dětmi užívá luxusu v mrakodrapu jen kousek od pláže. Nedávno navíc zakoupili penzion, který pronajímají turistům.

Témata: Zuzana Belohorcová