Meghan rozvracečka? Harry kvůli ní přišel o své přátele!

Meghan Markle 18

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. května 2019 19:39 | Aktualizováno: 24. května 2019 13:51

Svatba měla na prince Harryho mnohem větší dopad, než by se na první pohled mohlo zdát! Poté, co si vzal herečku Meghan Markle totiž přišel o velkou část svých přátel!

Královští experti opakovaně poukazují na to, že v některých kruzích není vévodkyně Meghan příliš oblíbená. Otevřeně se mluví o tom, že ji nemůže vystát část královského personálu a že se o ní špitá, že je velmi obtížné s ní dobře vycházet!

Královská expertka Melanie Bromleyová také připomíná, že kvůli vztahu s Meghan a rozhodnutí oženit se a usadit se přišel princ o celou řadu přátel! Meghan je mu totiž celou dobu nablízku a Harryho život se díky ní dramaticky změnil!

Dříve byl Harry „pařmen“ a známá postava londýnské párty scény, takže si nenechal ujít jediný večírek. V tu dobu měl kolem seve řadu přátel, kteří to táhli s ním. Jenže tyhle časy skončily. „Vím, že existují určitá přátelství, která nutně nepřežila Harryho svatbu. V jeho životě nastala změna, ale to je normální,“ vysvětluje expertka.

Zároveň jí ale vadí, když konec těchto přátelství někdo připisuje na vrub Meghan! „Vlastně to byl Harry, kdo se zamiloval a rozhodl se, že se usadí,“ připomíná.

„Myslím, že v mnoha kruzích není meghan populární. Je to často proto, že všichni zbožňují Harryho a zřejmě si myslí, že je to ona, kdo teď velí,“ vysvětluje Angela Levinová, znalkyně královské rodiny. V biografii prince Charlese z loňského roku se dokonce uvádí, že Harry krátce před svatbou křičel, že „cokoliv Meghan chce, to také dostane“.

Témata: Meghan Markle Princ Harry