Češi se naštvali na Jana Krause To byla ubohost! On si opravdu myslí, že je vtipný?!

Show Jana Krause

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

26. dubna 2019 12:52

Poslední díl pořadu Show Jana Krause pořádně vytočila diváky! Moderátor podle nich zesměšňoval hosty, zejména mladého herce Jana Františka Uhera, který nedávno získal Českého lva!

Do zatím posledního dílu si Jan Kraus pozval herecké trio Kateřina Brožová, Jan František Uher a Andrej Hryc. Jenže to, jak s hosty moderátor jednal, mnohým vyrazilo dech! Na sociálních sítích do diváci Krausovu pořádně spočítali.

Čechům se nelíbí hlavně to, na co se Kraus hostů, zejména čtrnáctiletého herce. „Chudák kluk. Čekala jsem, že bude klást otázky na jeho osobu, koníčky, co dělá ve volném čase atd. Ale on se ho proboha ptá celou dobu, jak u nich na vsi jezdí vlaky a jak se jmenuji autobusové zastávky. U Brožové zase narážel na její rozchod a vysmíval se jí a evidentně jí to bylo nepříjemné. Dnes otřesný, otřesný díl!“ zlobí se divačka Ivona.

Další diskutující označila díl za „nejtrapnější a nejnudnější díl za celou dobu“. „Divím se, že Kateřina Brožová neodešla a to nejsem její fanynka. Ovšem “rozhovor” s Františkem byl totálně ubohý. Chtěla bych vidět pana Krause, jak by ve čtrnácti letech dokázal brilantně odpovídat a reagovat na zkušeného moderátora. Celkově pořad upadá,“ je přesvědčena paní Jana.

„Trapně se povozit na zádech mladého kluka, tak to byl asi opravdu nejhorší díl. Velký přešlap, pane Krausi,“ vzkázal moderátorovi Michal. „To byla teda ubohost! On si Kraus opravdu myslí, že je vtipný? Z toho kluka udělal totálního blba a pro něj to je humor?!“ nechápe Krause divačka Jana.

Podle divačky Dominiky ale Show Jana Krause upadá dlouhodobě. „Každý díl je horší a horší,“ posteskla si. „Nekoukám už dávno. Na ponižování a shazování lidí, nejsem zvědavá. S obdobným pořadem na ČT1 se nedá pořád pana Krause vůbec srovnat,“ přitakává jí paní Lucie.

Témata: Jan Kraus Kateřina Brožová Jan František Uher sociální sítě