Jan Musil z nemocnice: Konečně nastala změna!

Jana Musila v nemocnici navštívili jeho nejbližší 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. ledna 2019 9:00

Moderátor Jan Musil po dvou týdnech opustil jednotku intenzivní péče! Díky tomu tak může začít rehabilitovat. Na sociálních sítích teď průběžně informuje o svém stavu i o tom, co ho čeká!

Musil se v neděli pochlubil svým programem v nemocnici. „Já dnes cvičil a koupali mě. To byl dvojitý zážitek,“ přiznal na sociálních sítích.

Navíc měl návštěvu, která mu výrazně zvedla náladu. „Dnes jsem tu měl své milované. To je přesně ten okamžik, který vám dodává energii,“ pochvaluje si moderátor, který byl po čtrnácti dnech převezený z jednotky intenzivní péče.

„Já se na to vážně těším! Po těch dvou týdnech na jipce jsem se nemohl dočkat, až se bude něco dít. Je to velký krok dopředu. Konečně teď začnu cvičit a postupně se uvidí, jak na tom jsem.“ vysvětlil pro magazín Sedmička.

Navíc je rád, že ho toto cvičení unaví a on bude moci konečně spát. Nejhorší prý je, když je na pokoji Musil sám. „I když tady na jednu stranu mám tablet s muzikou a filmama a knížku, na druhé straně zjistíte, že se na to nesoustředíte," přiznal Musil.

Musil měl těsně před Vánocemi, konkrétně 21. prosince, nepříjemnou nehodu. Média se o incidentu ale dozvěděla až mnohem později. Moderátor spadl ze žebříku v garáži, následkem čehož si přerazil páteř, zlomil devět žeber a propíchl plíci.

Témata: Jan Musil