Definitivní konec! Lucka Vondráčková a Tomáš Plekanec se rozešli!

Lucie Vondráčková 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. srpna 2018 8:55

Je to oficiální. Hokejista Tomáš Plekanec (35) a zpěvačka Lucie Vondráčková (38) se rozešli! Oba potvrdili, že se rozhodli vztah ukončit. O tom, že jejich manželství neklape, se přitom spekulovalo už delší dobu!

„Rád bych Vás informoval o ne zcela veřejných věcech. Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat,“ potvrdil to, o čem se již dlouho veřejně spekulovalo, Plekanec.

Dodal, že i přes rozchod se budou snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro jejich dva syny Matyáše a Adama. „Proto Vás prosíme o respektování našeho soukromí a toho, že situaci nebudeme více komentovat. Děkujeme,“ požádal český hokejista.

To Lucie vydala o něco poetičtější vyjádření. Na facebooku zveřejnila fotku ze svatebního dne, ke které napsala: Láska se ptá přátelství: "Proč jsi na světě, když existuji já? Protože ty pácháš bolesti a rány, ale já je hojím." Díky za vaše přátelství díky kterému vím, kde mám domov. Vaše Lucie.“

Bývalý český hokejový reprezentant a hráč kanadského Montrealu a zpěvačka se brali před sedmi lety, svatbu měli 17. června 2011 v kapli sv. Kláry v pražské Troji. Lucie se vdávala už těhotná, v prosinci 2011 pak porodila syna Matyáše. V létě 2015 se jim pak narodil druhý syn.

Rodina spolu žila v Kanadě, kde Plekanec hraje. A protože mluví o tom, že chtějí být těmi nejlepšími rodiči pro svoje děti, je tedy otázkou, zda Lucka dál zůstane v Montrealu, nebo zda se vrátí do Česka, aby pokračovala v pěvecké kariéře.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec