Monika Absolonová promluvila: Tohle ji v dětství nejvíc trápilo!

Absolonová, Monika

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. dubna 2021 12:28

Zpěvačka Monika Absolonová (44) dojemně zavzpomínala na své dětství! Na sociálních sítích prozradila, co si jako malá nejvíc přála! Nakonec se jí to splnilo, i když to nebylo takové, jako si původně představovala!

Monika Absolonová na sociálních sítích připomněla jeden u důležitých okamžiků jejího osobního života. „Krásný čtvrtek! 8.4. je jedno ze zásadních datumů v mém životě. Narodil se můj bracha Marek. Byla jsem dlouho jedináček a vzhledem k mojí družné povaze mě to dost trápilo. A jestli jsem někomu něco záviděla, tak to byli sourozenci...“ práskla na sebe zpěvačka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Když se tedy dočkala vysněného sourozence, byla v sedmém nebi! „Neumíte si představit, jakou jsem měla radost, že mám bráchu! Ano, na začátku jsem byla mírně rozčarovaná, protože místo hraní si a srandy byl ležící mimino a pro mě spíš nutná povinnost,“ vzpomíná.

Místo parťáka ji tak zpočátku čekala hromada povinností. „Jsem o 10 a půl roku starší... tzn. žehlit plíny (jak jsem vděčná za jednorázovky), chodit s nim ven, hlídat ho, pomáhat krmit, přebalovat. Všechno mě štvalo,“ směje se Absolonová, která má teď sama doma dva malé syny.

I když se musela o brášku starat, zároveň ho také nechtěla nikomu půjčovat! „Pamatuju si, jak si ho holky od nás z paneláku půjčily! A já byla uražená a pochopitelně jsem jim ho vzala! Páč je to přece můj brácha,“ vypráví zpěvačka. „Jak rostl, tak už se to jen zlepšovalo. A doufám, že nikdy nepřestane!“ přeje si Absolonová. „ Na fotce je mu asi 9? 10? A mne 19-20? Těžko říct…,“ loví v paměti zpěvačka.

Na závěr přidala dojemné přání k Markovým narozeninám. „Mám Tě ráda, brácha. Všechno nejlepší! Ať jsi zdravej, šťastnej, milovanej a spokojenej,“ vzkázala svému mladšímu sourozenci Monika Absolonová.

Témata: Monika Absolonová