Kamila Nývltová ukázala vypracovanou postavu: Tohle se mi přiznává nelehce, ale...

Kamila Nývltová 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. dubna 2021 13:30

Zpěvačka Kamila Nývltová (31) se proslavila díky pěvecké show X Factor. Od roku 2008, kdy se umístila v TOP 5 a zvítězila v kategorii zpěváků do 25 let, se ovšem výrazně změnila! Jak sama přiznává, stárnutí na sobě už pociťuje!

I když se zpěvačka Kamila Nývltová dala na pečení a cukraření, pořád si udržuje svou štíhlou postavu. „Ženy, co si budem povídat, už nám není 30, nebo takhle mě už ne a ač se mi to přiznává nelehce, i mně se postava mění a je trošku těžší na ní zamakat, než když mi bylo třeba 20,“ posteskla si na sociálních sítích.

Navzdory tomu ale sama přiznává, má dnes lepší postavu než kdy dřív! „Když mi bylo 20, tak jsem měla minimálně o 15 kg více než mám teď. Takže práce na mém těle je vidět a jsem za to nesmírně vděčná,“ pochvaluje si Kamila. Pravidelně také svému tělu dopřává detox.

I když pravidelně cvičí, sama přiznává, že to jde více ztuha! „Poslední dobou jsem ale začala více odpočívat, tréninky už nehrotím, tak jak jsem je hrotila, když si chci jít zaběhat, tak si zaběhám. Zkrátka cítím, že moje tělo nemá dostatečnou sílu a ani k tomu počasí venku nepřispívá,“ vysvětluje Kamila Nývltová.

Témata: Kamila Nývltová