Petr Koukal: PRVNÍ SLOVA o rozvodu s Gabrielou! Jeho pohled je úplně jiný!

Gabriela Soukalová s bývalým manželem Petrem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. března 2021 11:15 | Aktualizováno: 2. března 2021 22:01

Gabriela Soukalová v posledních dnech vzbudila rozruch oznámením těhotenství i tím, jak v médiích rozmázla dění kolem rozvodu s bývalým manželem. Petr Koukal nyní prolomil mlčení. Jeho pohled na věc je diametrálně odlišný.

Petr Koukal podle webu blesk.cz poskytl první vyjádření ke kauze kolem rozvodu, kde uvedl, že mu situace není příjemná. K jednotlivým rozhovorům někdejší biatlonistky se nehodlá vyjadřovat. „Pouze konstatuji, že její výroky jsou nepravdivé či účelově vytržené z kontextu, což naštěstí mohu prokázat,“ cituje ho server.

Koukal tvrdí, že v úvodu rozvodových jednání ani neměl advokáta a poskytoval veškerou součinnost. „Díky tomu byla po pár týdnech připravena k podpisu dohoda o vyrovnání, a to na základě propočtů Gábininy právničky,“ konstatuje.

Následně však nastávající maminka měla změnit právníka a názor na dohodu. Podle jeho slov už ji uzavřít nechtěla. Koukalovi bylo také řečeno, ať si najde svého právního zástupce.

„Můj advokát dnes už ale komunikuje s dalším, již třetím právníkem Gábiny a nezbývá mi než věřit, že konečně dojde brzy k dohodě a nebude potřeba věc řešit soudně,“ dodal dle portálu Koukal s tím, že je ale případně připraven i na soud.

Témata: Gabriela Soukalová