Libor Bouček: Přiznání v den 40. narozenin! O tom se mu ani nesnilo!

Libor Bouček 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. prosince 2020 14:52

Libor Bouček včera oslavil 40. narozeniny, takže se nachází zhruba na půli cesty životem. Proto si řekl, že nastal čas poprvé bilancovat, co se mu doposud podařilo. Shrnul to v příspěvku na sociální síti.

Libor Bouček nejprve poděkoval za přání. „Mám vše, o čem jsem si leckdy ani nedovolil snít. Téměř sedm let ženu. Jednu. Jedinečnou. Jedinou,“ spustila tvář televizní stanice CNN Prima News. Nezapomněl zmínit také rodiče.

Moderátor je přesvědčen, že měl jen štěstí na lidi kolem. Zmínil kouzelníka Davida Copperfielda, slavné tenisty Rogera Federera a Rafaela Nadala nebo české sportovce Jaromíra Jágra a Petr Kvitovou.

„Na povel ‚mluv teď‘ jsem přivítal diváky snad všech televizí kromě Šlágru a Barrandova. Naštěstí. Ve společnosti Jiřinky i Karla. Párkrát. 26 let jsem fascinován iluzí rádia. Udělal jsem v životě řadu chyb. Z mnohých jsem se poučil. U dalších asi hrozí recidiva. Snad jsem ale víckrát udělal radost, než přivodil zklamání,“ konstatoval na instagramu.

„Vím, že největší silou je láska. A nejmocnější veličinou čas. A jestli to teď má být druhá půlka, přeju si nelogicky a nematematicky, ať je ještě daleko delší než ta první. A ještě jednou děkuji. Všem. Před chvílí jsem opustil studio Ligy mistrů a za chvíli se rozsvítí Nový den. Táhne mi na padesát. Ale jsem na začátku,“ dodal Bouček.

Témata: Libor Bouček