Dominika Gottová zpátky v Česku: Na letišti ji zaskočil kamarád vdovce po Bartošové!

Dominika Gottová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. listopadu 2020 12:42 | Aktualizováno: 25. listopadu 2020 21:57

Kolem Dominiky Gottové se motá více mužů, nikoliv jen finský hudebník Timo Tolkki. Ukázalo se to po jejím návratu ze severské země, kde strávila poslední dny. Kdo na ni čekal na pražském letišti?

Právě definitivní oznámení, že by se Dominika Gottová ráda natrvalo vrátila do Finska, nejspíš způsobilo, že se při jejím příletu zpátky do Česka objevila na scéně nová osoba. Všichni si začali lámat hlavu s tím, o koho jde.

Tajemný muž přinesl nejstarší dceři slavného zpěváka Karla Gotta (†80) kytici a šperky. Jak uvedl slovenský web cas.sk s odkazem na česká média, jde o Petra Veselého, který je kamarádem Josefa Rychtáře.

Slavný vdovec něco o nešťastných osudech slavných žen ví. Byl totiž posledním manželem Ivety Bartošové, která spáchala sebevraždu v roce 2014. Gottová si před pár dny rovněž pokusila vzít život, naštěstí neúspěšně.

„S Dominikou se známe. Píšeme si a vídáme se už rok. Chodil jsem za ní i do práce. Měla by bydlet v Praze. Slíbila to tátovi a slib se má plnit. Když bude chtít, budu jí pomáhat. Budu jí platit nájem. V Helsinkách by to s ní nedopadlo dobře,“ řekl dle zmíněného serveru.

Témata: Dominika Gottová