Jennifer Aniston a Brad Pitt: TAJNÁ DCERA?!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. června 2020 16:02 | Aktualizováno: 13. června 2020 21:27

Manželství jim na začátku tohoto tisíciletí moc nevyšlo, ale Jennifer Anistonová a Brad Pitt už se přes to dokázali přenést. Možná mají totiž jeden důvod, proč spolu vycházet. Opravdu existuje jejich tajná dcera?

Řada zahraničních médií by si přála, aby to bývalí manželé Jennifer Anistonová a Brad Pitt dali znovu dohromady, protože by to znamenalo, že psaly pravdu. Nově přišel se zajímavou historkou magazín New Idea.

Podle časopisu mají herecké hvězdy „tajnou dceru“, jenže jak upozorňuje server Gossip Cop, poměrně rychle se ukázalo, že to není tak úplně pravda. V samotném článku se totiž o žádném utajeném dítěti slavného páru nepíše.

Řeč je naopak o Pittově neteři, která má mít podle zdroje magazínu „speciální pouto“ s Anistonovou, které říká „teta Jen“. Všichni tři by se prý měli již brzy vidět, protože Brad a Jennifer to opět dali dohromady.

Gossip Cop ovšem připomíná, že o novém vztahu exmanželů neexistují žádné důkazy. Zástupci Pitta i Anistonové navíc už mnohokrát popřeli, že by herci byli něco víc než přátelé.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston