Veronika Žilková má jasno: Izrael, nebo Česko? Takhle to bude!

Veronika Žilková na Staroměstském náměstí 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 14:20

V životě Veroniky Žilkové měl ještě donedávna hlavní slovo manžel, respektive jeho práce diplomata v zahraničí. Před několika týdny se ale herečka vrátila do Česka. Natrvalo, nebo opět zamíří do Izraele?

Veronika Žilková se v době koronavirové pandemie ze dne na den rozhodla, že ji potřebuje její 96letá maminka a z Izraele, kde doprovázela manžela na diplomatické misi, se opravdu strastiplnou cestou vrátila do Česka. Jenže jak to teď bude dál? Zůstane už v rodné vlasti?

Sympatická herečka žila poslední měsíce v židovském státě. „Byla jsem s manželem trvale rok, protože manželky velvyslanců nesmí být více než čtyřicet dní mimo území Izraele,“ prozradila dle webu idnes.cz v pořadu Život ve hvězdách.

„Rozhodla jsem se, že od července se vracím zpátky do Čech, pak začnu hrát divadlo a natáčet. Vždycky si samozřejmě vyhradím i nějaký volný čas, kdy budu s mým mužem. Vidím to tak na měsíc tady a měsíc tam,“ konstatuje.

Vypadá to však, že první to bude manžel, kdo se naopak vydá domů do Česka. Žilková se totiž svěřila, že přijede v červenci na společnou dovolenou.

Témata: Veronika Žilková