Charlotte Gottová: Konečně rozhodli o její budoucnosti!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 11:27 | Aktualizováno: 23. dubna 2020 22:08

Fanoušci Karla Gotta v ní vidí jeho důstojnou nástupkyni, vždyť jsou oba z jedné rodiny. Stále však není úplně jisté, jestli se Charlotte Gottová vydá v jeho stopách. Teď ale padlo důležité rozhodnutí.

O Charlotte Gottové od říjnové smrti jejího tatínka moc neslyšíme, až nedávno i jejím jménem promluvila vdova Ivana Gottová. „Jak moc nám chybíš, drahý Karle, lásko moje, tatínku náš!“ stálo ve vzkazu, který zveřejnila na sociální síti.

Jinak se ale můžeme jen domnívat, co asi Mistrova nadaná dcera dělá. Jisté je snad jen to, že kvůli vládním opatřením proti koronaviru nechodí do školy, které se možná v tomto školním roce už neotevřou. Jak to ale vypadá s její hudební kariérou.

Po veleúspěšném duetu Srdce nehasnou jí experti z hudební branže predikovali velkou budoucnost. Maminka Ivana se však nezletilou dceru snaží držet stranou pozornosti. Teď to ale vypadá, že přece jenom s něčím souhlasila.

Podle informací webu blesk.cz Charlotte zazpívá na prosincových vzpomínkových koncertech v pražské O2 aréně. Pokud tedy všechno nezhatí epidemie koronaviru… Zatím jsou totiž hromadné akce zakázány.

Témata: Charlotte Gottová