Michaela Kuklová a rakovina? Překvapivá slova o štěstí!

Michaela Kuklová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 13:55

Michaela Kuklová před několika týdny fanouškům prozradila, že u ní lékaři odhalili rakovinu prsu. Sympatické herečce to rozhodně nevzalo radost ze života. Ona naopak mluví o tom, že je šťastná.

Nebývá zvykem, že lidé s diagnostikovanou rakovinou mluví o štěstí. Michaela Kuklová se toho nebojí, ačkoliv se jí život v posledních týdnech obrátil naruby. Kromě nemoci se totiž také rozešla s partnerem Josefem.

„Byla jsem neprůbojná a stydlivá. Měla jsme poddajnou a naivní povahu. Teď jsem udělala obrat a vše mi pomohlo. Můj život je neskutečně šťastný. Nedokážu se na něj dívat černě,“ řekla sympatická herečka webu expres.cz.

Podle ní zažilo její tělo v posledních letech šok a propad. „Jako by vás probodly tisíce, miliony jehel naráz. Jako rána elektrickým proudem. To jsem prožívala deset let,“ vysvětlila Michaela.

Kuklová se ale naučila brát věci tak, jak jsou. „Život je takový. Nikdo neříká, že má být veselý a úžasný. Život je život a my ho tak musíme brát. Všechny křivdy byly, jsou a budou. Naučme se je vstřebávat,“ dodala.

Témata: Michaela Kuklová