Podnikavá Kopřivová: Po rouškách nabízí další nedostatkové zboží!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 15:22

Veronika Kopřivová už prokázala, že je zdatnou podnikatelkou. Poradila se i s nynější situací, která mnoho obchodníků omezuje. Nyní už prodává další druh zboží, které je považováno za nedostatkové.

Veronika Kopřivová se v době koronavirové krize podnikatelsky našla. Dříve pod svou vlastní značkou nabízela především nejrůznější stylové oděvy, v posledních týdnech ale doplnila sortiment o další zboží.

Začalo to rouškami, které bývalá partnerka legendárního hokejisty Jaromíra Jágra prodává už několik týdnů. Občas z toho bylo velké pozdvižení, lidé si modelce stěžovali. Přesto jí to neodradilo od uvedení dalšího produktu na trh.

I tentokrát jde o velice aktuální zboží. „Pokud by měl někdo zájem o praktické, malé dezinfekční gely na ruce (do kabelky, auta, na cesty) s vlastní etiketou (zařídíme), tak ať napíše,“ vzkázala Kopřivová fanouškům na instagramu.

Běžní zákazníci však mají v tomto případě smůlu. Rodačka z Teplic totiž rovnou uvedla, že přijímá pouze větší objednávky nad 500 kusů. „Mám volných už pouze 5 tisíc kusů, takže kdo dřív přijde...“ dodala.

Témata: Veronika Kopřivová