Jaromír Jágr dostal od mámy roušku: Překvapí vás, na co mu poslouží!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 10:48

Také Jaromír Jágr se snažil vybavit rouškou, aby se mohl bezpečně ukázat na veřejnosti. Legendárnímu hokejistovi ji ušila jeho maminka, která navíc synovi naznačila, že mu poslouží ještě jinak.

Do šití roušek se pustila i rodina hokejisty Jaromíra Jágra, u kterého už nejspíš odeznělo zklamání ze sestupu z nejvyšší soutěže, protože momentálně má on i celé České zcela jiné starosti. Ruku k dílu přiložila především jeho maminka.

„Mami, co děláš? Šiji roušky,“ prozradil olympijský vítěz fanouškům obsah rozhovoru s mámou, která mu naznačila, že u něj bude mít rouška dvojí efekt. „A jednu ušiji i tobě, abys tolik nežral,“ řekla mu.

„A pak dodala: ‘Nesměj se, vždyť je to pravda’,“ dodal Jágr, který se snaží na lidi rovněž působit, aby si v současné situaci na veřejnosti zakrývali nos a ústa a bránili tak dalšímu šíření koronaviru.

Na problémy s váhou si Jágr stěžoval už loni v létě před startem hokejové sezóny. Ačkoliv by měl mít především svaly, měl tehdy starosti s kily navíc. Jeho váha se chvílemi pohybovala kolem 120 kilogramů. 

Témata: Jaromír Jágr