Co dělal Karel Gott (†80) před smrtí? Vdova Ivana řekla, kdy se to dozvíme!

Karel Gott s manželkou Ivanou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 8:25

Ivana Gottová ví, čím její manžel strávil poslední měsíce svého života. Brzy budou mít i jeho fanoušci možnost se to dozvědět. Vdova totiž učinila velké oznámení týkající se jednoho z posledních velkých projektů Karla Gotta.

Ivana Gottová v posledních týdnech učinila několik velkých oznámení, která se týkala především dvou prosincových vzpomínkových koncertů v pražské O2 aréně. Nejnovější prohlášení se objevilo na instagramovém profilu Karla Gotta (†80) včera večer. Vdova tak reagovala na výzvy fanoušků

„Milí Karlovi příznivci, množí se dotazy, kdy vyjde manželova avizovaná autobiografie. Kniha byla dopsána manželem již na sklonku jeho života. Aktuálně pracujeme na její vizuální podobě, což je v kompetenci agentury Karel Gott Agency,“ uvedla na sociální síti.

Fanoušky předběžně informovala i o datu vydání životopisné knihy. „Předpokládáme, že by manželova autobiografie měla vyjít letos na podzim,“ prozradila.

Gott se přípravě autobiografie věnoval během posledního roku opravdu intenzivně. Ještě v září, necelý měsíc před smrtí, se na jeho instagramu objevil snímek, jak se probírá v archivu. „A teď se konečně pouštím do fotek,“ napsal k němu.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott