Marta Kubišová má strašné bolesti: Koňské dávky injekcí!

Marta Kubišová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2020 15:35

Martu Kubišovou nadále trápí zdraví. Populární zpěvačka trpí ukrutnými bolestmi, kvůli nimž musí dostávat injekce do obou dolních končetin. Komplikuje se tak i její práce pro televizi, kterou možná brzy odpíská úplně.

Marta Kubišová dál bojuje se zdravotními problémy, které se vlečou od loňského léta. Paradoxně k nim přišla při cestě z pravidelné kontroly u lékaře. Během několika dní navíc upadla i podruhé. Ozvala se osteoporóza a nic moc několikanásobné Slavici nepomáhá.

„Takhle jsem dopadla. Ta kolena mě snad utrápí. Dávají mně dvě injekce do levého a dvě injekce do pravého kolene. Teď do mě vpraví takovouhle už desátou dvojitou koňskou dávku,“ prozradila webu blesk.cz oblíbená zpěvačka s tím, že dalších deset ji ještě čeká. „To je dalších dva a půl měsíce trápení,“ posteskla si.

Účinek této léčby je navíc jen krátkodobý. „Ten den, co vám to píchnou, je to v pohodě. Potom se vám to ale všechno rozleží a ty bolesti jsou tak ukrutný,“ popisuje Kubišová, za kterou teď dojíždí štáb „českotelevizního“ pořadu Chcete mě. „Točíme prostě u mě doma, jinak to možné opravdu není,“ konstatuje.

V televizi by ale pomalu měli začít s hledáním náhradnice. „Umět skončit je to nejtěžší v životě. Nechci uprostřed natáčení umřít, takže musí přijít definitivní konec,“ dodala Kubišová, která by ráda ještě napsala životopisnou knihu.

Témata: Marta Kubišová