Jaromír Jágr o představení nové partnerky: Má to svůj čas!

Jaromír Jágr 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 20:22

Jaromír Jágr je pro ženy bezpochyby zajímavou partií, s poslední partnerkou Veronikou Kopřivovou mu to ovšem zase nevyšlo. Hokejista se teď rozpovídal o představení nové partnerky. Kdy ji ukáže?

Jaromír Jágr je po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou stále nezadaný, po slovenské tenistce Daniele Hantuchové se kolem něj začaly motat výrazně mladší krásky rozporuplné pověsti. Sám hokejista se ale jen tak oblbnout nenechá. Naznačil totiž, že si na tu pravou klidně počká. 

Novou partnerkou se prý klidně pochlubí. „Až někoho budu mít, nemám problém to někomu říct a sdílet to. Ale abych se bránil každému nesmyslu, to bych nic jiného nedělal,“ řekl dle webu idnes.cz v Olympijském podcastu Radiožurnálu.

Vysvětlovat spekulace o románcích se ženami prý nehodlá. „Nechávám to být. Nechám ty lidi v tom domnění. Mně to neubližuje, doufám, že to neubližuje tomu druhému člověku. Ale abych někam šel, dennodenně něco vysvětloval... Neřeším to,“ bere to sportovně.

„Věřím tomu, že všechno má svůj čas. Když mi něco schází a má to přijít, tak to přijde,“ dodal legendární hokejista, který je přesvědčený, že si opět někoho najde. 

Témata: Jaromír Jágr