Richard Krajčo: Přinutili ho k návratu před kameru!

Richard Krajčo 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 13:46

Richard Krajčo v minulosti dělil čas mezi hudbu a herectví, v poslední letech se ale naplno věnoval především prvnímu jmenovanému. O víkendu se ovšem dočkali i ti fanoušci, kteří dokážou ocenit i jeho herecké kvality.

Richarda Krajča už máme v poslední době spíš zafixovaného jako hudebníka, kterého navíc čas od času zaneprázdní skládání hudby pro někoho jiného, stačí připomenout píseň pro Karla Gotta a jeho dceru. Na herectví, které původně vystudoval, zkrátka moc času nezbývá.

Přesto ho lidé o víkendu mohli vidět na televizních obrazovkách. Frontman kapely Kryštof totiž po pětileté pauze kývl a vrátil se před kameru. Filmaři to ale neměli jednoduché. „Pro mě byly prioritní děti a kapela, když přišel Jiří, tak jsem ho odmítl,“ prozradil dle serveru super.cz.

Nakonec ale hlavní postavu policisty protikorupčního útvaru Tomáše Krásy ztvárnil. Co se stalo? Režisér Jiří Svoboda našel účinnou taktiku. „Šel na to chytře, přes moji ženu na mě zatlačil. Jsem rád, že jsem do toho šel,“ konstatuje dnes Krajčo, který byl nadšený z obsazení snímku.

„Jak jsem dlouho nehrál, tak jsem vděčný ještě za jednu věc. S Mirkem Donutilem jsem se potkával v Národním divadle, ale před kamerou jsme spolu nebyli. Já jsem se na to hrozně těšil. A to jak na Mirka, tak na Ondru Vetchého, pro mě to byl velký zážitek,“ dodal herec a zpěvák.

Témata: Richard Krajčo