Ivana Gottová ostře reaguje: Tolkki na ní všechno hodil!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 8:24 | Aktualizováno: 22. ledna 2020 22:05

Tenhle podlý útok si Ivana Gottová líbit nenechala. Timo Tolkki, manžel Dominiky Gottové, obvinil vdovu z toho, že stála v cestě jeho spolupráci s Karlem Gottem. Co mu Ivana obratem vzkázala?

Nečekaná návštěva Tima Tolkkiho v Praze nabírá na obrátkách. Vypadá to, že zbědovaný finský hudebník nepřijel dělat ze života peklo jen manželce Dominice Gottové, ale také vdově po jejím zesnulém tatínkovi. V noci na úterý se do ní opřel ve vzkazu adresovaném všem kritikům.

„Všichni o mně, mojí ženě a Karlu Gottovi tvrdí hromadu s***ek. Hluboce mě miloval. Plánovali jsme společně nahrát album, ale kvůli Ivaně Gottové k tomu nikdy nedošlo. Stále ty písničky mám a na mé nové desce bude jedna ze skladeb věnovaná tomuto velkému muži,“ prohlásil dle extra.cz.

Ivana Gottová, jak už to bývá zvykem, se ohradila prostřednictvím své mluvčí. „Je to absolutní nesmysl, Timo nikdy za panem Karlem Gottem nepřišel s žádným pracovním nápadem. Navíc paní Gottová svému muži nikdy nic nezakazovala!“ řekla zmíněnému webu Aneta Stolzová.

Uslyšíme někdy písničku, kterou Tolkki údajně napsal pro Mistra? Těžko říct, momentálně to však zní velice nepravděpodobně. Nedá se čekat, že by mu při jeho momentální kondici někdo zafinancoval nové album.

Témata: Ivana Gottová Timo Tolkki Dominika Gottová