Ivana Gottová: Vdovu čeká MĚSÍC PLNÝ BOLESTI!

Gottová, Ivana 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 12:35 | Aktualizováno: 13. ledna 2020 4:49

Ivana Gottová nejspíš leden moc nevyhlížela. Po smrti manžela Karla Gotta totiž ví, že ji čeká měsíc plný bolestných vzpomínek. Na první měsíc roku totiž připadá hned několik velkých životních událostí.

Rok 2020 bude pro Ivanu Gottovou plný bolestivých poprvé. Po letech si totiž musí zvykat na to, že si bude některé životní milníky připomínat bez manžela Karla Gotta (†80), který loni v říjnu podlehl vážné nemoci. Hned leden je měsícem plným bolesti. 

Jedno výročí si vdova připomněla už tento týden, konkrétně v úterý. Uplynulo už 12 let od chvíle, co se stala paní Gottovou. Právě 7. ledna 2008 se totiž stalo něco, co si v souvislosti s legendárním zpěvákem neuměli představit ani jeho nejbližší přátelé. Mistr se konečně oženil.

Ještě jeden smutný den ale Ivanu Gottovou tento měsíc čeká. 20. ledna oslaví rodačka z Opavy 44. narozeniny a poprvé po letech u toho Slavík nebude. Jeho manželka si na něj toho dne ale jistě vzpomene.

Podle dostupných informací sama letos plánuje velkou akci, která má Mistra připomenout. Údajně si na prosinec zamluvila termín v pražské O2 aréně, kde má proběhnout za účasti zpěvákových přátel koncertní pocta zesnulému Karlu Gottovi.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott