Veronika Kopřivová: Kudla do zad Jágrovi hned na Nový rok!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 17:54

Ani Veronika Kopřivová si na konec roku neodpustila bilancování, ve kterém došlo i na osobní život. Modelka se v uplynulém roce rozešla s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem. Měla k tomu co říct?

Veronika Kopřivová má za sebou zajímavý rok 2019, za kterým se ohlédla na sociální síti. „Tolik jsem toho letos zažila a přitom jsem toho opět tolik nestihla,“ konstatovala na úvod s tím, že začne u oblíbeného cestování. K životnímu prostředí evidentně moc šetrná nebyla.

Sympatická modelka totiž narovinu přiznala, že letos absolvovala 20 letů po celém světě. „Cesty autem do Německa a Rakouska ani nepočítám,“ doplnila s úsměvem. Opomenout nemohla ani pracovní úspěchy.

„Co se týká mé práce, kterou miluji a strašně mě baví tak v březnu jsem zrealizovala můj letitý sen. Začala jsem tvořit vlastní oblečení a vyšla s moji značkou SimplySelf, které se velmi daří za což jsem obrovsky vděčná a štastná. Mému eshopu JustByVeronika se daří nadále a skvěle funguje už přes 4 roky,“ napsala na instagramu.

Na závěr ve zkratce okomentovala i osobní život, ve kterém vyměnila Jaromíra Jágra za nového přítele Míru. „Teď a tady jsem šťastná, zdravá a spokojená. To je nedůležitější a přeji to každému z Vás. Vděčná za všechno příjemné i nepříjemné, protože to nás nejvíce posouvá. Strašně se těším, co mi rok 2020 přinese, a věřím, že to bude zase jízda!“ dodala na závěr.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr