StarDance 2019: V soutěži končí herec Miroslav Hanuš!

StarDance 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 22:02

Šestý večer letošní desáté řady StarDance se nesl ve znamení svobody, kterou pro sebe získali herec Miroslav Hanuš a jeho taneční partnerka Adriana Mašková. V soutěži už totiž nepokračují, jelikož byli vyřazeni.

StarDance dnes pokračovala už bez spisovatelky Radky Třeštíkové a jejího tanečního partnera za účasti zbývajících šesti párů. Moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková je všechny uvítala a představila i čtveřici porotců, která se samozřejmě nijak nezměnila. Výkony opět hodnotili Jan Tománek, Richard Genzer, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík.

Tématem kola, které se konalo v předvečer 17. listopadu, byla logicky svoboda. Jako první přišli na parket Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková, aby zatančili jive. Richard Genzer vyčetl youtuberovi špatnou rovnováhu, porota byla celkově dost kritická. Výkon nakonec ohodnotila 29 body.

Následovali herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová s tangem. „Nádherná choreografie, k absolutnímu hodnocení mi ale něco chybělo,“ hodnotil Zdeněk Chlopčík jejich tanec. Desítku opravdu ani jeden z porotců nedal, přesto si pár vytančil 35 bodů.

Třetím párem byli Gabriela Koukalová a Martin Prágr, kteří předvedli druhý jive večera. Biatlonistka v závěru nesla svého tanečníka na ramenou, za což si vysloužila potlesk i obdiv poroty. „Byla jste výborná,“ konstatovala Tatiana Drexler. Porotci udělili rovněž 35 bodů.

Herec Miroslav Hanuš s partnerkou Adrianou Maškovou tančili cha-chu. „Účes fantastickej, prezentace úžasná, ale netančíte do hudby,“ vytkl Jan Tománek. Porotci byli kritičtí a promítlo se to i na hodnocení – 27 bodů.

Jako pátí se předvedli rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková s jivem na tóny Elvise Presleyho. „Budu vás chválit, na rybáře strašně dobré,“ komentovala tanec Tatiana Drexler. Porota ohodnotila jejich výkon 33 bodů.

Na závěr zatančili herečka Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička. „Bylo to nesmírně emotivní tango. Já si to pořád ještě užívám, takže budu mlčet,“ zahájil slovní hodnocení Zdeněk Chlopčík, který uzavřel i známkování od poroty. Získali plný počet 40 bodů.

Po šesti individuálních tancích následoval souboj týmů v rock’n’rollu mezi herci a ostatními tanečníky z řad celebrit, který rozsekla porota. Extra bod získaly taneční páry herců Miroslava Hanuše, Matouše Rumla a Veroniky Khek Kubařové.

Na závěr už tradičně přišlo na řadu vyřazování. Marek Eben a Tereza Kostková poslali "na svobodu" vyřazený pár Miroslav Hanuš a Adriana Mašková. O titul krále či královny tanečního parketu tak soutěží už jen 5 z 10 párů.

Témata: StarDance Miroslav Hanuš