Agáta Prachařová: Bolest nebere konce! Co jí provedli?

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 14:23

Nejen manželství je u konce, jako naschvál se Agátě Prachařové dějí i další příkoří, jedno přitom souvisí s druhým. Tentokrát dostala kudlu do zad od jednoho dobrého kamaráda. Co jí kdo provedl?

Agáta Prachařová neprožívá osobně právě nejšťastnější životní období. Přímo pod rukama se jí rozpadlo manželství s Jakubem Prachařem, navíc musí sledovat, jak si její muž už našel novou známost – topmodelku Denisu Dvořákovou. V souvislosti s tím prý navíc dostala kudlu do zad i od jednoho dobrého kamaráda.

Prachař a Dvořáková totiž byli poprvé společně přistiženi na večeři v luxusní pražské restauraci, nebyli tam ovšem sami. Doprovod jim u jednoho stolu dělali moderátor Libor Bouček s manželkou Gabrielou, kterou pojal za ženu teprve v létě. Právě to mělo Agátu rozzuřit.

Jak uvádí server ahaonline.cz, podle Sedmičky Prachařovou zjištění, že Bouček se svou ženou novou Prachařovu volbu akceptují, pořádně zabolelo. S oblíbeným moderátorem k sobě totiž vždy měli velice blízko.

Manželé Prachařovi, dokud byl ještě jejich svazek funkční, trávili s Boučkovými spoustu času – jezdili na společné dovolené, chodili na večeře či do společnosti. Právě proto dle Sedmičky Agátu zaskočilo, jak jednoduše přijali Dvořákovou. „Do našeho vztahu nevstoupila a nikdy nevstoupí žádná žena. Náš vztah s Jakubem byl vždycky křišťálově čistý,“ cituje web Boučkova slova pro Top Star.

Témata: Agáta Hanychová Libor Bouček Jakub Prachař Denisa Dvořáková (modelka)