Ivana Gottová: Sousedé prozradili, zdali ji chtějí dál na Bertramce!

Gottová, Ivana 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 17:55 | Aktualizováno: 26. října 2019 13:49

Už přes týden se řeší, zdali se Ivana Gottová vrátí do vily na Bertramce, kde její manžel dlouhé roky žil. Sousedé rodiny teď prozradili, zdali si přejí zdrcenou vdovu dál vídat na ulici. A byli nebývale upřímní.

Už minulý týden se Gottova vila na Bertramce začala pomalu probouzet k životu, do domu zavítal nejprve záhadný muž, kterého následovala neméně tajemná žena. Vdova Ivana Gottová se ovšem ještě neobjevila, ačkoliv jí místní už pomalu vyhlížejí.

U vily se totiž objevili slovenští novináři, kteří se s obyvateli ulice dali do řeči. „Gott byl oblíbený i mezi sousedy na Bertramce. Proto mu tolerovali každodenní nájezdy turistů do jejich ulice. Dnes doufají, že vilu, ve které prožil značnou část života, vdova po něm neprodá,“ píše server pluska.sk.

„Nemyslím si o ní (Ivaně – pozn. red.) moc pozitivních věcí, ale byla by šílená, kdyby se vily zbavila,“ řekl výše uvedenému serveru přímo jeden z Gottových sousedů.

Vila na Bertramce však byla v týdnech po smrti Mistra předmětem mediální války o dědictví, kterou rozpoutal manžel zpěvákovy nejstarší dcery Timo Tolkki. Nakonec se ovšem mezi lidmi, kteří si mohou nemovitost nárokovat, vše vysvětlilo.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott