Šafářová ukázala bříško a děly se věci: Útoky na ní i Plekance!

Lucie Šafářová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 14:14 | Aktualizováno: 7. srpna 2019 21:20

Lucie Šafářová se včera pochlubila rostoucím těhotenským bříškem, ale kromě gratulací se dočkala i odsudků a slovních útoků, které si braly na mušku nejen ji, ale i jejího partnera Tomáše Plekance, který už má dvě děti s Lucií Vondráčkovou.

Tomáš Plekanec rozdělil lidi odchodem od zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové, se kterou má dva sny, na dva tábory. Skupina těch nepřejících se včera opět připomněla, ač v záplavě gratulací bylo složitější najít jejich reakce. Pořád však jednodušší než hledat jehlu v kupce sena.

Hokejistova současná partnerka Lucie Šafářová se totiž na Instagramu pochlubila rostoucím těhotenským bříškem, v němž nosí prvního společného potomka úspěšného sportovního páru. Jak se ovšem brzy ukázalo, někteří lidé zázrak zrození úplně nevyhlíží.

„Se drží za břuch, aby se pochlubila milencovým děckem, musela se hodně modlit, aby se to podařilo. Podrazáky nesnáším,“ stojí v jednom z komentářů, na který zareagoval další diskutující. „Přesně tak, místo aby se věnoval svým 2 dětem, tak si udělá další s jinou. Já jsem na Plekance změnil názor. Je to kurevník… Nic víc,“ napsal.

„Mně se zdá, že je nějaká stará,“ přisadil si další takový škarohlíd na adresu dvaatřicetileté tenistky, která je mimochodem o sedm let mladší než Plekancova manželka Lucie Vondráčková, se kterou se hokejista snaží rozvést.

Jinak ovšem pod příspěvkem převládaly gratulace, dojemné bylo především to, kolik kolegyň ze světa tenisu si na Šafářovou vzpomnělo. Nechyběly reakce od spoluhráčky Bethanie Mattekové-Sandsové, Anastasie Pavljučenkovové či mladší sestry italského tenisty Fabia Fogniniho Fulvie.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec