Dcera Karla Gotta chyběla na křtu nového CD: Nechce se ukazovat!

Karel Gott 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. června 2019 8:59

Zpěvák Karel Gott už za pár dní oslaví 80. narozeniny. Při té příležitosti nadělil svým fanouškům 4CD box jeho největších hitů.

Gottovu novou kolekci pokřtila jeho dcera Charlottka (13), se kterou mnohonásobný Slavík nedávno nazpíval duet Srdce nehasnou. I ten fanoušci na zmíněné kolekci najdou, „Díky vašemu zájmu jsem za album získal zlatou desku, na což jsem moc hrdý¨,“ vzkázal svým věrným příznivcům Gott.

Byl rád, že kolekci pokřtila právě jeho dcera. „Děkuji moc Charlottce, že se ujala role kmotry, což mi udělalo velkou radost, a pro ty, kteří budete mít opět otázku, proč ne Nellinka, předem odpovídám, že se nechce takto mediálně prezentovat,“ vysvětloval Gott.

Na 4 discích najdou fanoušci 300 písní, které Gott za svou dlouholetou kariéru nazpíval. „Je to pro mne neuvěřitelný pocit mít takový velkolepý komplet tří set písní. A hrdě mohu prohlásit, že neobsahuje ani jednu, ke které by mě někdo někdy donutil,“ pochvaluje si mistr.

Za léta v branži si prý ověřil, že se nedá dopředu určit, zda bude nějaká písnička u posluchačů úspěšná. „To nelze naplánovat. Důležité je, aby píseň obsahovala určitou jiskru, jež přeskočí směrem k posluchačům. Jsem velmi pyšný, že mnoha mým písním se to podařilo. Dodává mi to odvahu hledat a nacházet další nové písně,“ dodal Karel Gott.

Témata: Karel Gott Charlotte Gottová