Agáta Prachařová: PÍŠE MI SPOUSTA CHLAPŮ! + Bonus: vyšpulená a roztažená

Agáta Prachařová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. června 2019 15:40 | Aktualizováno: 19. června 2019 20:36

Agáta Prachařová se po návratu z Izraele rozhodla, že už o krizi s manželem Jakubem s nikým mluvit nebude. Jenže kdo umí číst mezi řádky, ten dokáže i z relativně nevinných slov vytušit, jak se věci mají.

Agáta Prachařová se vrátila z Izraele plná sil a možná i odhodlání zachránit manželství s Jakubem Prachařem, který na ní tentokrát zodpovědně čekal doma v pražském Suchdole. Zjistit celou pravdu ale nejde, jelikož Agáta se ihned po návratu obrnila mlčením na téma rozvodu a dodržela to i ve včerejším internetovém vysílání „primáckého“ Top Star magazínu.

I před kamerou totiž zopakovala, že se rozhodla, že na tyto dotazy už nebude odpovídat. Svěřila se naopak, že děti Kryšpín a Mia se dalšího sourozence nedočkají, jelikož už si nepřeje další miminko. Přitom nápadníků by byla fůra, ať to má s Jakubem momentálně jakkoliv.

„Píše mi spousta chlapů a posílají mi nechutný fotky. Jestli bych vás mohla poprosit, ať je to mezi mnou a mým manželem jakkoliv, neposílejte a nepište mi zprávy. Už to není ani vtipný a nebo právě buďte aspoň vtipný,“ vzkázala jim s humorem Prachařová.

Když měla Agáta odpovědět na dotaz, zdali by šla na rande s někým z Instagramu, nakonec se přece jen otřela o situaci u ní doma. „Hele, k tomu bych se taky nerada vyjadřovala, protože bůhví jak to bude, jak to dopadne,“ svěřila se.

Agáta je tedy sice šťastná, ale mezi řádky jde vyčíst, že vztah s Jakubem má pořád daleko k ideálu. Prachař navíc dle dostupných informací zase odjel na natáčení a není jasné, kdy si znovu ukáže.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař