Další soutěžící ve StarDance odhalen! Zatancuje hvězda seriálu Comeback!

Matouš Ruml ve StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2019 10:49

Česká televize odtajnila jméno dalšího soutěžícího, který se na podzim objeví na obrazovkách v populární soutěži StarDance. Je jím herec Matouš Ruml.

Matouš Ruml se nejvíc proslavil sitcomem Comeback. Diváci ho ale mohli vidět i v dalších rolích, například v pohádce Princezna a písař. Nyní se na obrazovkách pokusí zaujmout jako tanečník.

"Hrozně se těším, protože pohyb mám rád a tanec mě baví. Na druhou stranu nevím, co od toho čekat, protože se standartním tancem nemám vůbec žádné zkušenosti. Ale zatím mým hlavním cílem je se tanec naučit," řekl podle ČT k účasti v desáté StarDance.

Jeho taneční partnerkou bude Natálie Otáhlová. "StarDance je pro mě jedinečná příležitost a nová zkušenost, co se týče tance a jeho výuky. Neměla jsem vůbec představu, s kým budu tančit. Ale musím říct, že jsem si přála nějakého herce," svěřila se tanečnice.

Kromě Rumla už Česká televize představila Miroslava Hanuše, youtubera Kovyho, biatlonistku Gabrielu Koukalovou a herečku Veroniku Kubařovou. Jsme tedy přesně v polovině a dalších pět známých tváří stále ještě chybí. Jejich jména bychom se měli postupně dozvědět v následujících dnech a týdnech.

Témata: StarDance Matouš Ruml