Hana Krampolová opět v nemocnici! Krampol strachy bez sebe!

Hana Krampolová s mužem 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. května 2019 11:32 | Aktualizováno: 30. května 2019 2:58

Po návratu z Tuniska se po ní slehla zem, včera však Hana Krampolová opět skončila v jedné z pražských nemocnic. Manželka známého baviče už letos prodělala dva kolapsy, a tak se o ni bojí nejen její manžel Jiří Krampol. Co se stalo tentokrát?

Podle Expresu musela Hana Krampolová včera znovu do nemocnice. Podle slov jejího manžela jde vše podle plánu. „Šla tam na pokračování léčby toho nechutenství, se kterým se vrátila od moře,“ připomněl populární bavič eskapádu z Tuniska, kde museli jeho ženu hospitalizovat dokonce na jednotce intenzivní péče.

Krampol u včerejší návštěvy nebyl, Hanu doprovodila kamarádka. Prý šlo ale o běžné vyšetření. „Nevím o tom, že by se jí přitížilo. Oni nám prostě řekli, že až se vrátíme od moře, tak ať tam jdeme, protože to nechutenství se za týden nevyléčí,“ vysvětlil herec a moderátor Expresu.

O další dlouhodobé hospitalizaci manželky ve špitálu nechce ani slyšet. „Co z toho bude, to já nevím, ale určitě se bude léčit dlouhodobě, samozřejmě ne v nemocnici,“ konstatuje Krampol. Hanka dle jeho slov podstupuje různé testy, odběry krve nebo vyšetření na rentgenu, která mají prozradit víc.

Podle dostupných svědectví vypadala Hanka po návratu ze severoafrické země dobře a i její muž říká, že byla v naprostém pořádku. „Hned jsme byli na večeři, ona šla k holiči, byla doma naprosto v pohodě, absolutně nic jí nebylo,“ líčil známý bavič Expresu.

„Byli jsme si vyzvednout pejska, druhý den jsme s ním byli na výletě. Vůbec nic jí nebylo,“ pokračoval Krampol, který je evidentně rád, že se jeho ženě ulevilo. S jednou věcí je však smířený. „To léčení prostě bude pokračovat,“ dodal na závěr.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol