Meghan věděla, že bude mít holčičku, už před třemi lety!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. února 2019 13:52 | Aktualizováno: 25. února 2019 22:45

V kuloárech se proslýchá, že vévodkyně Meghan čeká holčičku. Teď se ale objevila nová informace, a ta tvrdí, že o pohlaví svého zatím nenarozeného dítěte ví už tři roky!

Tvrdí to jasnovidec Richard Win s tím, že se s Meghan Markle setkal už v roce 2016. Tehdy ho měla navštívit s tím, že by jednou chtěla mít holčičku. A Win jí údajně řekl, že se jí to splní.

Podle něj miluje děti a řekla, že jich chce mít hodně. Daily Mailu také řekl, že si myslí, že by mohla uvažovat i o adopci a že bude jako matka pečlivá a dítě nebude ukazovat na veřejnosti. 

Magazín Hello byl jeden z prvních, který uvedl, že Meghan čeká holčičku. Tentokrát se neodkazuje na žádný tajemný zdroj, ale na nedávnou oslavu, kterou Meghan v USA uspořádala.

Podle časopisu se totiž celá výzdoba nesla v duchu růžových, žlutých a oranžových barev. Údajně proto, že se má Meghan narodit právě holčička. Jestli to je pravda uvidíme už za pár týdnů.

Porod nového královského člena je pravidelně jednou z nejsledovanějších událostí v Británii. Nejinak tomu bude i letos v případě Harryho a Meghan. Ostatně sázky na pohlaví dítěte šplhají už nyní do astronomických výšin.

Ruku v ruce se ale s každou takovou událostí objevuje řada dezinformací, založených na "zaručeně pravdivých" zprávách. To se ostatně děje i nyní, kdy se lze na internetu dočíst, jak vlastně bude pohlaví dítěte. Pravdu ukáže až čas.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr) věštby