Veronika Kopřivová: Bez Jágra bere zavděk další prací!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 14:53

Veronika Kopřivová vzala po rozchodu s hokejistou Jaromírem Jágrem zavděk dalším zaměstnáním. Lidem chce pomáhat s výběrem správného oblečení do šatníku. Otázkou však je, zdali za tím nejsou i jiné důvody.

Veronika Kopřivová má vlastní módní značku a internetový e-shop a tím pádem práce nad hlavu. Nedávno ostatně fanouškům na sociální síti popisovala, jak jí pracovní závazky zmařily týdny plánovaný výlet na španělský ostrov Ibiza. Proto je poněkud překvapující, že se podle dostupných informací rozhodla vzít další zaměstnání.

Podle serveru expres.cz se chce nově věnovat i práci tzv. call girl neboli nákupčí, kterou si lidé objednají na nákup oblečení, které je zrovna v módě. Modelka se do toho chce pustit s plnou vervou, otázkou však je, zdali si uvědomuje všechna rizika svého nového zaměstnání.

Je totiž velice složité trefit se do vkusu jiné osoby. Jak web trefně upozorňuje, znalost současných módních trendů, kterým Veronika jako modelka a návrhářka bezpochyby rozumí, zdaleka nemusí stačit k tomu, aby měla spokojené klienty.

Otázkou také je, proč má Kopřivová vůbec zapotřebí něco takového dělat. Dochází jí snad prostředky po rozchodu s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem? Těžko říct, každopádně sama modelka tvrdí, že si i během vztahu se sportovcem pořizovala spoustu věcí za vlastní peníze.

Témata: Veronika Kopřivová