Po porodu jen září! Míša Maurerová se pochlubila fotkou z kojení i detaily porodu!

Michaela Maurerová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. ledna 2019 12:57

Herečka Michaela Maurerová v polovině prosince stala už trojnásobnou maminkou, když porodila dcerku Emmu! Teď se svěřila nejen s tím, jaký byl porod, ale navíc se pochlubila i intimní fotkou, na které kojí!

Míša, která už má doma dvojčata, přiznala, že po porodu jí zmítaly emoce. „Až se u mě trochu stabilizujou hormony, budu zase sdílnejší.... Ale teď ty fotky podle mě říkají všechno, co cítím. Jsem šťastná,“ básnila nad fotkou svých potomků u vánočního stromečku. Přidala i hastag „jsem happy jak tři grepy“.

Navíc se fanouškům pochlubila i kojící fotkou! „V 15ti jsem si děsně přála velký prsa a velkou rodinu..... a za cca 25 let se mi sny plní,“ pochvalovala si pozitiva mateřství.

S odstupem asi měsíce se pak vrátila ke svému „dni P“, tedy k porodu. „Tak tedy, bylo to rychlý, hezký a dojemný. Jasně, že to bolelo, ale jsou věci, který mě v životě “bolely” víc a na jejich konci nebylo zdravý, roztomilý miminko,“ přiznala Míša.

Pochvaloval si také, že se dvojčata se narodila přirozenou cestou za 4 hodiny v porodnici v Hořovicích a to hlavně díky paní doktorce Věře Pavlů. „Takže díky důVěře a tomu, že ji mám prostě lidsky obrovsky ráda, jsem chtěla Emmánka rodit zase jenom u ní,“ prozradila herečka.

„Ze začátku těhotenství to vypadalo, že kvůli určitým zdravotním komplikacím budu muset rodit císařským řezem, ale za 1) Emma je chytrá a šikovná holka, za 2)pan doktor Vicena se v Praze o mě hezky staral a za 3) paní doktorka Pavlů mě povzbuzovala a stejně jako já si moc přála, aby se to nakonec podařilo přirozeně .... A podařilo,,“, raduje se maminka.

Ani druhý porod nakonec netrval nijak dlouho. „Do nemocnice v Hořovicích jsme dorazili v sobotu 15.12. v 8:20 a v 12:57 byla Emma na světě. Nastávající otec byl samozřejmě nervózní, ale i díky skvělému předporodnímu kurzu přesně věděl, co má v průběhu porodu dělat, i to, že je na posledních 45min lepší odejít,“ směje se Míša.

Ona sama si teď podle svých slov užívá šestinedělí, se vším, co k tomu patří. „Takže žijeme od kojení ke kojení (kojím prakticky furt)a od prdu k prdu (o těch prdíkách je to teda hodně).....Ale je to skvělá nekonečná párty v mléčným baru, který nikdy nezavírá,“ popisuje svůj denní program Míša Maurerová.

Témata: Michaela Maurerová