Daniela Písařovicová: Ideální partner? Upřímná slova o ženatých mužích!

Daniela Písařovicová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2021 16:22

Daniela Písařovicová v prosinci oslavila 42. narozeniny, ale stále se jí nepodařilo najít vysněného partnera. Moderátorka přitom nemá problém se o mužích bavit. Jak si ho tedy představuje?

Když Daniela Písařovicová koncem loňského roku oznámila, že po 16 letech končí na obrazovkách České televize, nabízelo se vysvětlení, že tak dělá kvůli osobnímu životu. Oproti některým kolegům z Kavčích hor totiž stále nenašla životního partnera.

Nakonec se ale ukázalo, že jen mění dres. Výhledově ji čeká moderátorská premiéra v internetové televizi DVTV. Jana Krause v talk show ale zajímaly právě vztahové peripetie novinářky.

Dlouholetá tvář ČT se přiznala, že problém je svým způsobem na její straně, „Co se mužů týče, jsem vybíravá. Nemám moc kritérií, ale jsem celoživotně přísná sama na sebe, tím pádem i na svého partnera,“ cituje ji server idnes.cz.

„Třeba by se mi líbilo, kdyby byl vedle mě muž, který je vtipný. Zároveň by bylo fajn, kdyby nebyl ženatý,“ poznamenala Písařovicová, jak si takového partnera představuje.

Témata: Daniela Písařovicová