Česká Miss 2019: Osud štěňátka Missi vás rozbrečí! Missky zachránily v Řecku psí holčičku!

Z finalistek České Miss a Miss Universe Slovenska se na soustředění staly záchranářky! 5

Autor: Jan Novák, stars24.cz

20. června 2019 23:37

Česká Miss a Miss Universe Slovenska se na soustředění na Krétě rozrostly o dalšího člena týmu. Je jím sedmiměsíční fenka, která se při ranním běhu k finalistkám přidala. A protože si všimly, že má štěně zlomenou packu, rozhodly se, nenechat ho jeho osudu.

Hotel Amounda Bay jim vyšel vstříc, a i když v něm psi povoleni nejsou, udělal výjimku. Malá štěněcí slečna, která dostala jméno Missi, se stala čestným hostem a její přítomnost nakonec těšila všechny hotelové návštěvníky.

CK Pantour se následně postarala o veterinární vyšetření a uhradila veškerá očkování. Také sen postarala o její cestovní pas, díky kterému mohla fenka odletět z celým týmem do Česka. Ze dne na den se tak malé tulačce změnil život a od svých zachránkyň se nechtěla hnout.

Hlavně pak od České Miss Supranational 2016 Michaely Hávové, která pro soutěž krásy pracuje jako expertka na sociální sítě a rozhodla se, že pro Missi najde v Česku ten nejlepší domov. „Missi si okamžitě zamilovali úplně všichni, takže věřím, že nebude problém, najít jí milujícího páníčka, se kterým budeme v kontaktu, abychom ji i nadále vídali. Přece jen je odteď členem týmu,“ dodala se smíchem.

Témata: Česká miss Miss Universe