Dara Rolins o budoucnosti rodiny: Očekává zlomené srdce!

Dara Rolins s dcerou a bývalým partnerem. 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. srpna 2022 13:40

Dara Rolins především dává v poslední době najevo, že je zamilovaná do fotbalisty Pavla Nedvěda. Pochopitelně ale nezapomíná na jinou důležitou osobu ve svém životě, dceru Lauru.

O vztahu s ní se v tomto týdnu rozepsala v instagramovém příspěvku. "U nás ten čas dospívání probíhá zatím poklidně," poznamenala s tím, že roli mohl sehrát i přístup obou rodičů, tedy i hudebníka Matěje Homoly z kapely Wohnout.

"Možná to bude tím, že jsme nikdy neměli potřebu Lolu vyloženě vychovávat, poučovat, tvarovat podle našich představ," vysvětlila Rolins. 

"I když ne v tradiční rodině, rostla v totálně harmonickém vztahu. V životě - a za to jsem na nás oba nesmírně pyšná - nás ani jednou neslyšela na sebe křičet, hádat se, urážet nebo ponižovat," tvrdí zpěvačka.

Dara si přitom uvědomuje, že je ještě hodně věcí, které všechny tři překvapí či zaskočí. "Věcí, které jí - podobně jako kdysi i mně - přijdou fatální... zlomené srdce, tělo bez duše, bezradné slzy a podobně. Ale to všechno ji a následně i nás zase jen posílí," dodala.

Témata: Dara Rolins