Dara Rolins o první zkoušce vztahu s Nedvědem: Je tady to, na co se netěšili!

Dara Rolins zveřejnila první zamilované fotky s Pavlem Nedvědem. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2021 13:40

V pátek vyšlo najevo, že Dara Rolins a Pavel Nedvěd tvoří už několik měsíců pár. Odhalení přineslo první zatěžkávací zkoušku jejich vztahu. Jak ji zatím zvládají?

Dara Rolins se rozhodla vyjádřit ke všem mediálním výstupům, které o ní v posledních hodinách vyšly. "Je to tady. To, na co jsme se oba netěšili, ale věděli jsme, že k tomu jednou dojde," konstatovala s tím, že její i Nedvědův život jsou dopodrobna rozpitvávány.

"Jako kdyby chtěl někdo slyšet názor na to, jestli se k sobě s manželem či přítelkyní dost hodíte, anebo jste trvali na tom, aby ale opravdu všichni znali seznam vašich bývalých partnerů a byli obeznámeni s výčtem vašich omylů a chyb. To je přece žůžo, to chceš," napsala ironicky.

Slovenská zpěvačka se ale nechtěla jen litovat. "Každopádně, těm, kteří se radují s námi a přejí nám to, děkujeme," vzkázala.

"I my jsme jen lidé, máme rodiny, děti, minulost i sny. Nejsme dokonalí, ale myslím, že máme oba srdce na správném místě. I proto svého 'nového' muže miluji a - stejně jako on při mně - stojím i já při něm. V dobrém i ve zlém," dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins Pavel Nedvěd