Karlos Vémola, Lela a Rika Fane: Spor o údajnou milenku nabývá dalších rozměrů, padlo i trestní oznámení!

Karlos Vémola a Lela Ceterová. 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. listopadu 2022 19:04

Kauza zápasníka Karlose Vémoly, jeho manželky Lely Ceterové a údajné milenky Riky Fane bobtná. Herečka z filmů pro dospělé tvrdí, že jí nálepka milenky není příjemná, ačkoliv celou věc sama rozdmýchala, a padlo dokonce i trestní oznámení!

Jak už stars24.cz informoval, Karlos Vémola čelil nařčení z toho, že podvádí svou manželku Lelu s herečkou z filmů pro dospělé známou jako Rika Fane. Oba manželé to popřeli, Rika ale zveřejnila údajný důkaz o opaku.

Lela se dokonce podivovala nad tím, jak "hluboko dokážou (ženy, které se chtějí zviditelnit) klesnout jen pro pět minut slávy." To ale Rika nevydržela a zveřejnila údajný důkaz Vémolovy nevěry.

V instastories publikovala konverzaci, kterou údajně vedla právě s Vémolou. Ten v ní například píše, že Lela odjíždí na 10 dní pryč, načež Rika odpovídá, že letí do Polska. "Počkám na tebe," reaguje údajně Vémola.

Že jde opravdu o jejich konverzaci nelze ověřit, ačkoliv dle vzhledu screenu se jedná o diskuzi na WhatsApp a u jména svítí opravdu Karlos. Nafingovat jméno a fotografii příjemce, resp. odesílatele zpráv, ale není nijak těžké.

"Opravdu jsem se nechtěla vyjadřovat, nicméně už mě nebaví poslouchat, že si potřebuju honit slávu na někom, jako je tahle paní nebo její manžel," napsala ke screenu Rika.

"Článků o mně vyšlo vždycky dost a tohle mi slávu určitě neudělá. O svých pět minut slávy jsem se postarala ve svém prvním videu a k tomu jsem rozhodně Karlose a Lelu nepotřebovala. Slávu a peníze si úspěšně zvládnu udělat sama," dodala.

Závěr svého vzkazu adresovala přímo Lele: "Aby jsi zakryla neštěstí doma, hážeš špínu na holky, za kterými ti manžílek utíká," uzavřela Rika, která tím proti sobě poštvala například svou kolegyni z branže Daisy Lee,. Ty uvedla, že u ní Rika klesla. "Za to, že je ubohá a dělá si radost tak, že způsobuje bolest jiným a vyžívá se v tom. Proto se s ní už dávno nebavím. Naštěstí jsem ji prokoukla brzy. Říkala jsem jí, že se jí to vrátí a co si vůbec myslí, jaké by to bylo jí a že jednou zažije něco mnohem horšího."

Kauza ale bobtnala dál. Vémola tvrdí, že na Riku podal trestní oznámení, a ta pro změnu říká, že jí nálepka jeho milenky vadí. "Chodili jsme všude na veřejnosti s tím, že já jsem od začátku nic neříkala, ale když se to provalilo ven, tak jsem potvrdila, že je to pravda. Nechci si protiřečit, hodně lidí má totiž naše fotky nebo videa," řekla pro tn.cz.

Dodala, že o Karlosovi nikdy nechtěla a ani nebude mluvit špatně. "Vyjádření Karlose vůči mně mě zranilo, proto jsem dala ven ty konverzace. Ale je to milý člověk a já ho mám furt ráda," řekla a dodala: "Neužívám si to, že mám na sociálních sítí lidi, kteří mi furt píší nadávky a výhružné dopisy. Není to pro mě popularita, ale hrozba."

Podle svých slov ani nechtěla rozbíjet funkční pár. "Do toho bych nešla, ale Karlos mi řekl, že je všechno na prd a špatně. V tu chvíli já jsem nemyslela na to, že by doma někdo mohl být. To už je chyba, kterou jsem uznala," řekla s tím, že Lela s ní vždycky jednala mile.

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová