Vémola a Lela Ceterová: Je svatba platná? Jiří Krampol k tomu neměl oprávnění!

Karlos Vémola a Lela Ceterová. 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. července 2022 11:11

Zatímco ve čtvrtek plnila svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové přední stránky médií, dnes se o ní začíná pochybovat. A to především proto, že Jiří Krampol, který novomanžele oddal, k tomu nemá oprávnění.

Že šlo o velkolepou a honosnou svatbu, o tom není třeba pochybovat. Dorazilo kolem 300 hostů, mezi nimiž nechybí další celebrity, například Hana Mašlíková, Sagvan Tofi, Michal Kavalčík nebo Radek Filipi, partner zpěvačky Lucie Bílé. 

Překvapením dne pak byl herec Jiří Krampol, který dvojici v odpoledních hodinách oddal. Vémolovým svědkem byl pak kontroverzní podnikatel Ivo Rittig.

Problém ale je, že sám Krampol nemá oprávnění oddávat. "Jirka je pro mě celoživotní vzor, obrovská legenda, má pro tohle cit," vysvětlil podle Blesku Vémola. Sám moderátor a slavný dabér ale přiznal, že oddávajícím není. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

"Nemám oprávnění oddávat, já jim tímto jen zpestřil tu jejich svatbu století," řekl. "To zařídili oni. Mají to podchycené. Já jsem herec a beru to jako roli," dodal podle serveru extra.cz.

Podle Vémoly v tom není problém. "Já si myslím, že svatba určitě platí. Jsem Krampolovi naprosto vděčný, protože udělat si akreditaci na to, aby byl pravoplatný oddávající, stojí úsilí, a on to pro nás udělal," tvrdí.

Server Blesk ale spekuluje o tom, že skutečná svatba mohla proběhnout už dávno. To však MMA zápasník popírá: "Já tohle slyším poprvé. Lidé toho napovídají. Naše svatba je platná a Jirka byl ten náš oddávající."

V tuto chvíli tak dle všeho není úplně jasné, jestli jsou oba skutečně manželé a kdy svatba doopravdy proběhla. Na druhou stranu by nebylo nic divného na tom, kdyby skutečný sňatek chtěli utajit. Nebyli by mezi celebritami první ani poslední.

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová