Wimbledon nevyhrála. VIDEO: Karolína Plíšková se po prohře neubránila slzám!

Karolína Plíšková (tenistka) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2021 19:50 | Aktualizováno: 10. července 2021 22:00

Ani napodruhé to nevyšlo. Není tedy divu, že Karolína Plíšková po dnešní prohře ve finále Wimbledonu brečela. Co po neúspěšném utkání řekla?

"Užila jsem si každou minutu na tomhle kurtu," řekla na úvod Plíšková, načež ji přemohly emoce a obličej musela na moment schovat v dlaních. "Já nikdy nebrečím, nikdy. Omlouvám se," vysvětlovala vzápětí.

Bylo zkrátka patrné, jak moc českou tenistku mrzí, že ani napodruhé to v grandslamovém finále nevyšlo. Před pěti lety prohrála souboj o titul v New Yorku na US Open.

A #Wimbledon run to be hugely proud of 🇨🇿No doubt we'll see you on Centre stage again soon, @KaPliskova 👏 pic.twitter.com/RAdJefvjqy

— Wimbledon (@Wimbledon) July 10, 2021

Plíšková nezapomněla pogratulovat soupeřce, která podle ní odehrála fantastický turnaj. "Nebylo těžké uzavřít druhý set," řekla v narážce na sadu, ve které se jí podařilo vyrovnat stav.

Zároveň poděkovala svému trenérskému týmu i manželovi Michalovi Hrdličkovi, na jehož tváři tak vykouzlila lehký úsměv. Přejme tedy jim všem, aby to už při další příležitosti vyšlo. 

Témata: Karolína Plíšková wimbledon