Smrtící útok kyselinou na Slovensku! Napadená pejskařka zemřela, Slováci jsou v šoku!

Policie SR, ilustrační fotografie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. dubna 2019 10:12 | Aktualizováno: 12. dubna 2019 10:20

Slovensko je v šoku z útoku, ke kterému došlo v pátek v časných ranních hodinách v Nových Zámcích. Žena venčila psa, když jí neznámá osoba na obličej vylila žíravou látku. Podle slovenských médií žena v nemocnici zemřela!

Slovenská policie informovala o útoku na sociálních sítích. „Policie v Nových Zámcích přijala dnes ráno po šesté oznámení, že na Nábřežní ulici v Nových zámcích neznámá osoba polila neznámou žíravou látkou na tváři ženu venčící psa,“ oznámili vyšetřovatelé.

Napadené devětatřicetiletá žena si sama přivolala pomoc, kvůli zranění byla předána do péče lékařů. „Je to v nemocnici na anesteziologicko - resuscitačním oddělení,“ uvedla policie. Vyšetřovatelé ihned místo zajistili a začali se zajišťováním důkazů.

Později policie přinesla smutnou zprávu! Žena po převozu do nemocnice zemřela!

Napadení vyvolalo na sociálních sítích velmi ostré reakce. Přímo na facebooku Policie SR se začaly objevovat rozhořčené příspěvky. „H*jzl po*ebaný, Pořezat a solit,“ nebral by si s pachatelem servítky jeden ze Slováků.

Další by útočníka potrestal v duchu hesla oko za oko. „Škoda, že to stejné nemůže udělat ona jemu,“ lituje jeden z diskutujících. „Nalil bych mu to do hrdla,“ přidal se další. „napustit vanu kyselinou a hodit ho tam,“ píše další znechucený Slovák. Další by pak kyselinu pachateli raději nalili třeba do rozkroku.

„Už jsme jak v Indii.. Strašné,“ posteskl si další. „To aby se ženská bála jít na ulici,“ napsala jedna ze znepokojených žen. 

„V takových případech je třeba asi vrátit trest smrti," navrhl další ze Slováků poté, co policie oznámila, že napadené žena zemřela. 

Témata: Slovensko útoky kyselinou krimi Policie SR