Vražda v Praze: Policie už tuší, kterým směrem unikal podezřelý

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2023 14:20

Policie dnes informovala o posunu ve vyšetřování případu vraždy v jednom z pražských hotelů. Obětí je mladá žena, podezřelým je dvaačtyřicetiletý muž, po kterém se pátrá. Zatím se podařilo dohledat jeho auto.

Šlo o vůz Škoda Scala modré barvy. Policisté dnes uvedli, že v pondělí automobil našli na Brněnsku. Kriminalisté nevyloučili, že podezřelý mohl opustit Českou republiku. 

"Na případu neustále pracujeme a prověřujeme mimo jiné poznatky od občanů. Bohužel zatím žádný nevedl k dopadení podezřelého. Za tyto poznatky občanům děkujeme," dodala policie.

K násilnému trestnému činu, při kterém zemřela žena, došlo v sobotu v jednom z pražských hotelů. Server iDnes.cz uvedl, že obětí má být žena z Liberce, kterou tamní policie od soboty pohřešovala. O den později pátrání odvolala.

Podle informací televize CNN Prima News byla oběť nalezena v hotelovém pokoji v ulici Na Poříčí. Podezřelý měl během návštěvy hlavního města zavítat i do kasina v blízkosti hotelu a prohrát tam všechny peníze.

Podezřelý muž je podle policistů ozbrojený a nebezpečný. Lidé by se ho proto neměli snažit zadržet, ale v případě, že ho spatří, by měli volat linku 158. 

Témata: Vražda Policie ČR Praha